Daar gaan we weer!
Groeten,
Rein en Maaike
29 November 2010 - 12:50
Wies En Herri:
Hai Maaike en Rein, wat heerlijk om er weer tussenuit te gaan! Goeie reis en we volgen jullie. Dikke kus! -
29 November 2010 - 12:56
Jannie:
He Rein, voordat het ervan gekomen is elkaar live te zien vliegen jullie alweer uit! Voor hoe lang? Wat fantastisch!
veel liefs, ook voor Maaike, en ik ben benieuwd naar jullie verhalen! Jannie -
29 November 2010 - 13:00
Fonz:
Hey Rein/Maaike,
Laten jullie ons weer een heel jaar aan ons lot over?! Geniet er weer van!! Ik zal de berichten weer met veel plezier lezen! O ja, let op dat stukje N1 net na Polokwane, dat is in slechte staat en bij Mpumalanga zijn ze aan 't flitsen!!
Fijne reis en groetjes,
Geniet ervan!! Dikke kus -
29 November 2010 - 15:15
De Popjes:
Hallo Jannie (en ook Fonz0,
dit keer hoeven jullie ons geen jaar te missen, maar 3 maanden... Dat is wel te doen toch?
Liefs van ons! -
dikke x! -
01 December 2010 - 11:13
Joop-Anniek Nijkamp.:
Hallo Maaike en Rein,
We wensen jullie en hele mooie reis toe,
Gaan jullie weer volgen !!
Lieve groet ,
Joop en Anniek. -
03 December 2010 - 22:00
Travelsick.nl :
Hi Rein en Maaike,
Via RSS lazen we dat jullie je reis vervolgen in (Zuid-)Afrika.
Wij zijn nog steeds bezig met onze reis en onze Landrover is nu onderweg van Sydney naar Kaapstad. Wij zelf vliegen er 9 dec achteraan.
Wie weet zien we jullie daar? Succes!
Grz.
Don & Jennifer
www.travelsick.nl
PS. Verschepen jullie naar ook naar Kaapstad? En hebben jullie al een goede agent?
04 December 2010 - 18:36
De Popjes:
Hey Don en Jennifer. Wij verschepen naar Port Elizabeth en zijn denk ik rond oud en nieuw in Kaapstad. Groeten! -
08 December 2010 - 21:33
Els:
Hee Lieve mensen!
Zijn jullie goed aangekomen? En hoe is het daar?
Hier is alles nog prima;)
ik mag 17-01 pas examen doen! dus hopen dat ik het haal anders moet ik me theorie ook weer opnieuw doen.
Liefs,