Eerst nog ff vakantie - Reisverslag uit Deventer, Nederland van depopjes - WaarBenJij.nu Eerst nog ff vakantie - Reisverslag uit Deventer, Nederland van depopjes - WaarBenJij.nu

Eerst nog ff vakantie

Door: Lawax

Blijf op de hoogte en volg

15 Juli 2008 | Nederland, Deventer

Het is wat! 27 augustus vertrekken we met Carlos (onze auto, een Santana PS 10) richting het verre oosten. Maar natuurlijk moeten we eerst uitrusten, dus vertrekken we a.s. zaterdag voor 3 weken naar de VS. We weten nog niet zeker of we dit weblog daar ook gaan bijhouden. We zien het wel. In ieder geval kunnen jullie ons op 26 augustus van 17-20 uur in Dok H2O nog knuffelen, klieren, knijpen, liefhebben of irriteren. We kijken er reeds naar uit jullie allen nog 1 maal te zien drinken & ouwehoeren! Misschien tot in de VS en anders tot de 26e!

• 28 Augustus 2008 - 17:22

Paulus :

Haai vakantie gangers . Kon het helaas niet halen om ff langs te komen op de uitzwaai party.Stond weer vast met mijn trucky ergens in Nederland . Nou , maak er wat van en tot snel . doei Paulus